Weboldal készítés

Miért van szüksége vállalkozásomnak weboldalra?

Manapság az emberek nagyobb része online keres rá azokra  a témakörökre, amelyek érdeklik őket akár egy terméket vagy szolgáltatást keresnek. Ha vállalkozásod nem rendelkezik honlappal, termékértékesítés esetén webáruházzal a potenciális ügyfeleid, vásárlóid szinte egyáltalán nem vagy csak kis eséllyel találnak rád.

NEM ELEGENDŐ A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN POSZTOLNI

Sokan csak a népszerű közösségi média platformokon posztolnak tevékenységükről és azt nem veszik számításba, hogy a felhasználók nagyobb hányada a Google keresőben kutatja fel a számára fontos információkat. A keresőkben pedig nem jelennek meg a közösségi média posztok.

Hogyan kezdjek neki új weboldalamnak?

Először is át kell gondolnod:

  • Mik a céljaid
  • Hogyan vegyék fel veled a kapcsolatot
  • Milyen információkat tartasz fontosnak tevékenységeddel és/vagy termékeiddel kapcsolatban
  • Mely információk fontosak a látogatóknak

10 sor szöveg kevés a felhasználóknak, de még kevesebb a google-nek!

Alapvető hiba, hogy egy honlapon néhány sor szöveggel letudják a termék/szolgáltatás és cég bemutatását és az esetek többségében kulcsszavak sem szerepelnek a tartalomban. Ha weboldalt szeretnél, mindenképp időt kell arra szánnod, hogy megfogalmazd, részletesen leírd mivel is foglalkozol. Képre írt szöveg, hiányzó, nem megfelelően beállított címsorok, google account kapcsolat hiánya, hiányzó vagy lejárt SSL tanúsítvány. Általában ezek a honlap halálához vezetnek.

Miben segítünk és ezt hogyan tesszük?

Céltudatosan építjük fel weboldaladat. A munkafolyamatok elkezdését hosszas konzultáció előzi meg, mely során részletesen átbeszéljük mit is szeretnél elérni, milyen jellegű weboldalra vagy webáruházra van szükséged, valamint mivel foglalkozik vállalkozásod.

Személyre és tevékenységre szabjuk weboldalad!

Mindegy, hogy egy vagy több tevékenységről, esetleg termék / szolgáltatás csoportról szól majd a tartalom. Segítünk meghatározni a fontossági sorrendet, hogy könnyen keresőoptimalizálható legyen honlapod. Személyre szabott, reszponzív design-t készítünk, mely tükrözi egyéniséged és céged tevékenységét egyaránt. Segítünk az elindulásban, hogy költségeid alacsonyan tarthasd.

Weboldal, mely a vállalkozásod motorja!

Megnyerő külső, sokatmondó tartalom, könnyű kezelhetőség, és nem utolsó sorban biztonságos szoftverek és szerverek. Ezek mind elengedhetetlenek ahhoz, hogy elérd céljaidat és növeld vállalkozásod bevételét.

Nem csak weboldalt készítünk neked!

Egy honlap nem csak szöveg és kép. Fontos tisztában lenned azzal, hogy a weboldalad nem csak információ közlésére, hanem annak tárolására és  az ügyfeleiddel történő kommunikáció megkönnyítésére is szolgál. Weboldaladhoz korlátlan tárhelyet adunk, melyen korlátlan mennyiségű e-mail címet hozhatsz létre. Igény szerint komplett ügyviteli rendszer kidolgozását is kérheted.

Néhány munkáink közül

abonyiautosiskola.hu

digitaltime.hu

lajtorjastudio.hu